Workshop schilderen voor kinderen, leeftijd 12 jaar t/m 18 jaar

Groepsgrote: De groep moet minimaal uit 6 personen bestaan en maximaal 8 personen. Kosten: per kind 17,50 ( daar is alles in begrepen, verf en linnen doek) Voor drank of snack dient u bij SPB outdoor te zijn.

De workshop is het zelfde opgezet als de workshop van de groep van 7 jaar tot 12 jaar. Ik houd wel rekening mee met hun leeftijd betreffende de thema’s die ik aandraag om te schilderen. Mijn benadering is anders dan bij jongere kinderen. Ik verwacht van deze kinderen, pre volwassenen dat ze meer verantwoordelijkheid aan kunnen.

-De groep kan geregeld zijn door aanvraag van de ouders van bijvoorbeeld een jarige zoon of dochter. -De groep is samen gesteld uit losse aanmeldingen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie